Student Quotes

Hele goede docent. Betrekt leerlingen goed bij de les, legt goed uit en is heel vriendelijk. Ik heb veel geleerd tijdens deze zomercursus. Dat het online was, was handig gebleken aangezien een aantal waaronder ikzelf op vakantie waren en alsnog mee konden doen. Alleen mis ik bij online lessen over het algemeen altijd de band die je opbouwt met je medestudenten. Met 郭老师 kon ik een beetje een band opbouwen, vooral omdat ik soms bleef hangen na de les. Dus hoewel de online lessen erg leuk en leerzaam waren, mis ik de persoonlijke connecties die je niet krijgt met online lessen. En daarom vind ik het ook jammer dat fysieke lessen komend jaar niet worden aangeboden.
Deze zomercursus daarentegen was vrijwel perfect. Het was voor mij een smak geld, maar het was tegen mijn verwachting in het wel waard en zou het zo weer doen.
 
Date of Posting: 20 August 2022
Posted By: 钟智锐
郭老师 (Li Guo), SC01
De zomercursus was absoluut de moeite waard! Ik heb zo veel meer geleerd van Guo Laoshi. Heel veel woorden, grammatica en gezegdes. Guo Laoshi heeft alles zo goed voorbereid en ze wil haar studenten het beste geven. Ik vond het ook een goede overbrugging tussen de regulier cursussen. Naast de waardevolle en leerzame informatie was het ook gezellig. Lerares Guo is echt geweldig en ik dank haar voor haar inzet.! Hopelijk tot een volgende keer.
 
Date of Posting: 18 August 2022
Posted By: Denise Coreen 丹妮
Li Guo, SC-01
As a language teacher, I know how difficult is to organise dynamic, fun, interesting lessons. However Anna Jin, our teacher, got it: she is a very talented teacher. She oriented her efforts in order to have all students speak,speak speak Chinese, it was really useful. She combined strong grammar explications with speaking and listening exercises. In this way, all language skills have been practised. I think all teachers I had at Chinese College Nederland are really good, but this summer Chinese Conversation Course was one of the best I attended, according to my needs in studying Chinese. It would be great if there was a one year Course like that. Totally recommended.
 
Date of Posting: 18 August 2022
Posted By: Giada Maria Barcellona
Anna Jin, Summer Chinese Conversation Course
Hieronder een mening over de bijzondere docent van CC202 Jane Zhang.
Lessen zijn altijd goed voorbereid en naast het materiaal wordt veel inhoudelijke kennis, praktische en kleine dingen gedeeld. Er is ruimte en belangstelling voor de deelnemers tijdens de lessen waardoor er goede verstandhoudingen en leerprocessen zijn. Deze docent verdient een groot compliment vanwege haar vele vaardigheden waarmee ze de toegang tot de Chinese taal en cultuur ontsluit.
 
Date of Posting: 23 June 2022
Posted By: Geert Koetje
Jane Zhang, CC202
Ik heb dit semester erg genoten van de lessen van Xiaoli Dong. Haar stijl van uitleggen is erg fijn, helder en duidelijk. Dat thuiswerken en altijd maar achter het scherm kan erg vermoeiend zijn, zeker als je de lessen dan ook nog online moet gaan volgen, maar Xiaoli heeft ons met veel enthousiasme bij de les gehouden. Daarnaast was het fijn dat ze met een whiteboard werkte om alles uit te leggen, waarbij het geheel energieker was. Complimenten.
 
Date of Posting: 25 January 2021
Posted By: Tanja Chung
Xiaoli Dong, CC201 (online)

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next Last >>

Page 1 of 6