Student Quotes

Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn eerste cursus Chinees Beginners I (CC 101) op de woensdagavond in Almere. We hadden een kleine enthousiaste, gemotiveerde groep waardoor er veel interactie was tijdens de lessen. Onze lerares Wen Zhang was heel professioneel en legde de lat hoog zodat we in korte tijd veel leerden. Naast het leren van de woorden, de uitspraak en de tekens was er ook nog ruimte voor veel plezier door o.a. het leren van Chinese liedjes. Ik hoop in de toekomst de Chinese taal te beheersen en te kunnen gebruiken in de contacten met Chinese toeristen die Nederland bezoeken. Ik kijk uit naar de vervolgcursus vanaf 01 maart a.s.
 
Date of Posting: 15 February 2017
Posted By: Ageeth Kleis
Wen Zhang, Almere
Doordat ik vlieg kom ik vaak in China en dat heeft er bij mij toe geleid dat ik de Chinese taal wilde leren spreken. Lessen volgen bij CCN in Almere is de beste keus die ik had kunnen maken. De docenten zijn zeer professioneel en hebben hun "roots" in China hierdoor zijn zij experts in hun eigen taal en kunnen hun leerlingen het beste begeleiden in het aanleren van deze moeilijke maar zeer interessante taal. Na een half jaar Chinese les kan ik inmiddels al een klein gesprekje voeren in het Chinees en wat is het leuk om met mensen te kunnen communiceren die in een ander land wonen waar ik regelmatig te gast ben.
 
Date of Posting: 08 February 2017
Posted By: Arnoud Hartlief
Zhang Wen, Almere
CCN heeft me een heel eind geholpen om de beginselen van te leren voor Chinees in een kleine 5 maanden tijd. Het is fijn dat het in groepsverband is en er heerst een prettige ongedwongen sfeer. Tijdens de les is er veel interactie met andere cursisten en het voorbereidde huiswerk (zowel online als uit een boek) wordt zo getest. Voor mij was dit een hele goede methode van snel leren en de docenten coachen de studenten heel goed. Top docenten en top cursus. Een echte aanrader!
 
Date of Posting: 29 January 2017
Posted By: Ivan
CC101/Jane Zhang, Utrecht
Ik ben nu gestart met cc002 en doe dat nog steeds met veel plezier. Met name de persoonlijke en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat ik met meer energie naar huis ga. De docenten zijn toppers en erg begaan met hun studenten. Er is altijd ruimte voor individuele vragen en ze zijn terecht trots op de Chinese cultuur die ze graag met ons willen delen. Inclusief heerlijk Chinese koek en snoep! :)
Ga zo door!
 
Date of Posting: 25 March 2016
Posted By: Robert
CC002/YingYing, Amsterdam
Ik wil bij deze gelegenheid ook iedereen betrokken bij het CCN bedanken voor de laatste 2 jaar. Ik volg de Chinese lessen met heel veel plezier en uiteraard wordt mijn Chinees ook steeds beter! We hebben 3 docenten gehad, Jane, Meiyi en Wenjing, en ik kan alleen maar zeggen dat alle drie uitstekende docenten zijn. En daarnaast is ook de sfeer altijd goed en aangenaam. Ook de gezamenlijke culturele activiteiten vind ik leuk en ik probeer mee te doen als ik kan. 谢谢 en hopelijk tot ziens in september,

Dani van der Meer
 
Date of Posting: 07 August 2014
Posted By: Dani van der Meer
CC004, Amsterdam

<< Start Previous 1 2 3 4 5 Next Last >>

Page 1 of 5