Student Quotes

Over de online lessen: ik vind dat jullie het heel goed hebben gedaan!! Het was heel onverwachts en toch goed geregeld. Jullie waren heel ervaren met zoom. Ik had niet eens door dat we iets nieuws deden eigenlijk. Enige nadeel van de online lessen is dat de verbinding niet altijd goed werkt natuurlijk. Ik heb nagedacht en ik vind het eigenlijk wel een goed idee als er 1 les voor het examen een herhaling komt van alle voorgaande hoofdstukken. Als een refresher, en misschien een beetje meer aandacht aan karakters schrijven. Voor de rest heb ik er echt van genoten. Ik ben er volgend semester zeker weer
 
Date of Posting: 26 July 2020
Posted By: .
Online
Heel erg bedankt voor de goede lessen en heldere uitleg! Ik vond het een fantastische en zeer interessante kennismaking met de Chinese taal en cultuur. Best een moeilijke klus maar ik heb er veel van geleerd, zeker dankzij u zeer goede manier van lesgeven. Nogmaals dank en misschien tot ziens.
 
Date of Posting: 07 July 2020
Posted By: A. de Roo
Wen Zhang, Online
Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn eerste cursus Chinees Beginners I (CC 101) op de woensdagavond in Almere. We hadden een kleine enthousiaste, gemotiveerde groep waardoor er veel interactie was tijdens de lessen. Onze lerares Wen Zhang was heel professioneel en legde de lat hoog zodat we in korte tijd veel leerden. Naast het leren van de woorden, de uitspraak en de tekens was er ook nog ruimte voor veel plezier door o.a. het leren van Chinese liedjes. Ik hoop in de toekomst de Chinese taal te beheersen en te kunnen gebruiken in de contacten met Chinese toeristen die Nederland bezoeken. Ik kijk uit naar de vervolgcursus vanaf 01 maart a.s.
 
Date of Posting: 15 February 2017
Posted By: Ageeth Kleis
Wen Zhang, Almere
Doordat ik vlieg kom ik vaak in China en dat heeft er bij mij toe geleid dat ik de Chinese taal wilde leren spreken. Lessen volgen bij CCN in Almere is de beste keus die ik had kunnen maken. De docenten zijn zeer professioneel en hebben hun "roots" in China hierdoor zijn zij experts in hun eigen taal en kunnen hun leerlingen het beste begeleiden in het aanleren van deze moeilijke maar zeer interessante taal. Na een half jaar Chinese les kan ik inmiddels al een klein gesprekje voeren in het Chinees en wat is het leuk om met mensen te kunnen communiceren die in een ander land wonen waar ik regelmatig te gast ben.
 
Date of Posting: 08 February 2017
Posted By: Arnoud Hartlief
Zhang Wen, Almere
CCN heeft me een heel eind geholpen om de beginselen van te leren voor Chinees in een kleine 5 maanden tijd. Het is fijn dat het in groepsverband is en er heerst een prettige ongedwongen sfeer. Tijdens de les is er veel interactie met andere cursisten en het voorbereidde huiswerk (zowel online als uit een boek) wordt zo getest. Voor mij was dit een hele goede methode van snel leren en de docenten coachen de studenten heel goed. Top docenten en top cursus. Een echte aanrader!
 
Date of Posting: 29 January 2017
Posted By: Ivan
CC101/Jane Zhang, Utrecht

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next Last >>

Page 2 of 6