Student Quotes

Ik ben nu gestart met cc002 en doe dat nog steeds met veel plezier. Met name de persoonlijke en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat ik met meer energie naar huis ga. De docenten zijn toppers en erg begaan met hun studenten. Er is altijd ruimte voor individuele vragen en ze zijn terecht trots op de Chinese cultuur die ze graag met ons willen delen. Inclusief heerlijk Chinese koek en snoep! :)
Ga zo door!
 
Date of Posting: 25 March 2016
Posted By: Robert
CC002/YingYing, Amsterdam
Ik wil bij deze gelegenheid ook iedereen betrokken bij het CCN bedanken voor de laatste 2 jaar. Ik volg de Chinese lessen met heel veel plezier en uiteraard wordt mijn Chinees ook steeds beter! We hebben 3 docenten gehad, Jane, Meiyi en Wenjing, en ik kan alleen maar zeggen dat alle drie uitstekende docenten zijn. En daarnaast is ook de sfeer altijd goed en aangenaam. Ook de gezamenlijke culturele activiteiten vind ik leuk en ik probeer mee te doen als ik kan. 谢谢 en hopelijk tot ziens in september,

Dani van der Meer
 
Date of Posting: 07 August 2014
Posted By: Dani van der Meer
CC004, Amsterdam
Jane Zhang is mijn docent chinees. Haar lessen zijn heel effectief en prettig. Zij doceert op een ontspannen wijze en heeft een heel persoonlijke aanpak.
Jane heeft bij mij in 4 maanden tijd de grondbeginselen en structuur van het Mandarijn gelegd. Ik ben nog net zo enthousiast als 4 maanden geleden en ga dus in september 2014 verder op het tweede niveau.
 
Date of Posting: 01 July 2014
Posted By: Glenn R. Nuboer
CC001/Jane Zhang, Utrecht
贾晓芹 老师 谢谢!
Gigi is een goede docente en tevens coach. Ze ziet wat de groep nodig heeft en past haar lessen daarop aan. Niet alleen tijdens de les doceert ze, ze stimuleert ook buiten de lessen om via We-Chat of via feedback per email. Haar lessen zijn goed voorbereid met aanvullende informatie en achtergronden wat nog interessanter maakt.
再见
 
Date of Posting: 01 July 2014
Posted By: Brigitte
CC002 / Jia Xiaoqin, Utrecht
At the end of the first course (CC001) of learning the Chinese language, we are very satisfied by the progress we have made. Although it takes quite some effort to learn a new language, the course given by CCN is very helpful. Not only the classes, but all the extra help from the teacher (Zhang Laoshi), the extra assignments and the help from the App Skritter, makes learning a new language fun! Therefore we recommend CCN to anyone willing to learn Chinese. We are ready for next semester!
 
Date of Posting: 22 June 2014
Posted By: Joeri en Ramon
CC001, Utrecht

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next Last >>

Page 3 of 6