Student Quotes

Aanrader
Ik dank Chinese College voor het toegankelijk maken van deze bijzondere taal.

Chinees is niet gemakkelijk, maar het is best te leren. Ik had gedacht dat het lezen van de karakters veel moeilijker zou zijn dan het in werkelijkheid is. Elk karakter heeft zijn eigen karakter, zogezegd, en het is leuk om ze te leren kennen. Ik MSN dagelijks met Chinezen in China en doe dat bij sommigen nu voor 100% in het Chinees, in de karakters, op mijn eigen computer. Dat had ik een jaar geleden voor onmogelijk gehouden.

Ik ben blij dat op deze school een normaal tempo wordt gevolgd: zo leert de student snel. Met wekelijks 2 uur les en 3 à 4 uur thuisstudie kom je al snel een heel eind.

Kortom, Chinese College Utrecht is een aanrader.
 
Date of Posting: 02 April 2008
Posted By: Ivo Romein
Utrecht
Beste Jane,

Nogmaals hartelijke dank voor de prettige manier waarop je in het afgelopen semester les hebt gegeven. Je deed het ook op een heel open en charmante wijze. Met je lesaanpak heb je een stevige uitvalsbasis gecreëerd voor mijn verdere studie van de Chinese taal. Kennis van een taal is meestal het beste paspoort om toegang te krijgen tot een cultuur. En in dit geval betreft het de Chinese cultuur, één van de meest bijzondere culturen van de wereld! Bedankt voor het enthousiasme waarmee je je kennis hebt overgedragen.

Met een hartelijke groet,
Maarten Kibbeling
 
Date of Posting: 02 April 2008
Posted By: Maarten Kibbeling
CC002, Utrecht
Dit had ik nooit verwacht
Ik heb nu één jaar de Chinese les op CCN gevolgd en ik kan al een kleine spreekbeurt in het Chinees houden!! Ik dacht dat Chinees veel te moeilijk zou zijn om te leren, maar hier geven ze op een hele enthousiaste manier les. De lessen zijn ook zo flexibel dat wij ook dingen kunnen vragen die op dat moment voor ons interessant zijn, bijvoorbeeld omdat je net een Chinese film hebt gezien. Daardoor dwalen we soms wel eens van de lesstof af, maar doordat je dingen leert die je interesseert, pik je alles veel makkelijker op. Ik ga komend seizoen gewoon weer verder met de lessen. Als ik dan volgend jaar naar China op vakantie ga, kan ik het mooi in de praktijk brengen.
 
Date of Posting: 30 March 2008
Posted By: Hans

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next Last >>

Page 6 of 6