Studenten Quotes

Ik heb dit semester erg genoten van de lessen van Xiaoli Dong. Haar stijl van uitleggen is erg fijn, helder en duidelijk. Dat thuiswerken en altijd maar achter het scherm kan erg vermoeiend zijn, zeker als je de lessen dan ook nog online moet gaan volgen, maar Xiaoli heeft ons met veel enthousiasme bij de les gehouden. Daarnaast was het fijn dat ze met een whiteboard werkte om alles uit te leggen, waarbij het geheel energieker was. Complimenten.
 
Datum feedback: 25 januari 2021
Gegeven door: Tanja Chung
Xiaoli Dong, CC201 (online)
Over de online lessen: ik vind dat jullie het heel goed hebben gedaan!! Het was heel onverwachts en toch goed geregeld. Jullie waren heel ervaren met zoom. Ik had niet eens door dat we iets nieuws deden eigenlijk. Enige nadeel van de online lessen is dat de verbinding niet altijd goed werkt natuurlijk. Ik heb nagedacht en ik vind het eigenlijk wel een goed idee als er 1 les voor het examen een herhaling komt van alle voorgaande hoofdstukken. Als een refresher, en misschien een beetje meer aandacht aan karakters schrijven. Voor de rest heb ik er echt van genoten. Ik ben er volgend semester zeker weer
 
Datum feedback: 26 juli 2020
Gegeven door: .
Online
Heel erg bedankt voor de goede lessen en heldere uitleg! Ik vond het een fantastische en zeer interessante kennismaking met de Chinese taal en cultuur. Best een moeilijke klus maar ik heb er veel van geleerd, zeker dankzij u zeer goede manier van lesgeven. Nogmaals dank en misschien tot ziens.
 
Datum feedback: 07 juli 2020
Gegeven door: A. de Roo
Wen Zhang, Online
Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn eerste cursus Chinees Beginners I (CC 101) op de woensdagavond in Almere. We hadden een kleine enthousiaste, gemotiveerde groep waardoor er veel interactie was tijdens de lessen. Onze lerares Wen Zhang was heel professioneel en legde de lat hoog zodat we in korte tijd veel leerden. Naast het leren van de woorden, de uitspraak en de tekens was er ook nog ruimte voor veel plezier door o.a. het leren van Chinese liedjes. Ik hoop in de toekomst de Chinese taal te beheersen en te kunnen gebruiken in de contacten met Chinese toeristen die Nederland bezoeken. Ik kijk uit naar de vervolgcursus vanaf 01 maart a.s.
 
Datum feedback: 15 februari 2017
Gegeven door: Ageeth Kleis
Wen Zhang, Almere
Doordat ik vlieg kom ik vaak in China en dat heeft er bij mij toe geleid dat ik de Chinese taal wilde leren spreken. Lessen volgen bij CCN in Almere is de beste keus die ik had kunnen maken. De docenten zijn zeer professioneel en hebben hun "roots" in China hierdoor zijn zij experts in hun eigen taal en kunnen hun leerlingen het beste begeleiden in het aanleren van deze moeilijke maar zeer interessante taal. Na een half jaar Chinese les kan ik inmiddels al een klein gesprekje voeren in het Chinees en wat is het leuk om met mensen te kunnen communiceren die in een ander land wonen waar ik regelmatig te gast ben.
 
Datum feedback: 08 februari 2017
Gegeven door: Arnoud Hartlief
Zhang Wen, Almere

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 5