Studenten Quotes

CCN heeft me een heel eind geholpen om de beginselen van te leren voor Chinees in een kleine 5 maanden tijd. Het is fijn dat het in groepsverband is en er heerst een prettige ongedwongen sfeer. Tijdens de les is er veel interactie met andere cursisten en het voorbereidde huiswerk (zowel online als uit een boek) wordt zo getest. Voor mij was dit een hele goede methode van snel leren en de docenten coachen de studenten heel goed. Top docenten en top cursus. Een echte aanrader!
 
Datum feedback: 29 januari 2017
Gegeven door: Ivan
CC101/Jane Zhang, Utrecht
Ik ben nu gestart met cc002 en doe dat nog steeds met veel plezier. Met name de persoonlijke en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat ik met meer energie naar huis ga. De docenten zijn toppers en erg begaan met hun studenten. Er is altijd ruimte voor individuele vragen en ze zijn terecht trots op de Chinese cultuur die ze graag met ons willen delen. Inclusief heerlijk Chinese koek en snoep! :)
Ga zo door!
 
Datum feedback: 25 maart 2016
Gegeven door: Robert
CC002/YingYing, Amsterdam
Ik wil bij deze gelegenheid ook iedereen betrokken bij het CCN bedanken voor de laatste 2 jaar. Ik volg de Chinese lessen met heel veel plezier en uiteraard wordt mijn Chinees ook steeds beter! We hebben 3 docenten gehad, Jane, Meiyi en Wenjing, en ik kan alleen maar zeggen dat alle drie uitstekende docenten zijn. En daarnaast is ook de sfeer altijd goed en aangenaam. Ook de gezamenlijke culturele activiteiten vind ik leuk en ik probeer mee te doen als ik kan. 谢谢 en hopelijk tot ziens in september,

Dani van der Meer
 
Datum feedback: 07 augustus 2014
Gegeven door: Dani van der Meer
CC004, Amsterdam
Jane Zhang is mijn docent chinees. Haar lessen zijn heel effectief en prettig. Zij doceert op een ontspannen wijze en heeft een heel persoonlijke aanpak.
Jane heeft bij mij in 4 maanden tijd de grondbeginselen en structuur van het Mandarijn gelegd. Ik ben nog net zo enthousiast als 4 maanden geleden en ga dus in september 2014 verder op het tweede niveau.
 
Datum feedback: 01 juli 2014
Gegeven door: Glenn R. Nuboer
CC001/Jane Zhang, Utrecht
贾晓芹 老师 谢谢!
Gigi is een goede docente en tevens coach. Ze ziet wat de groep nodig heeft en past haar lessen daarop aan. Niet alleen tijdens de les doceert ze, ze stimuleert ook buiten de lessen om via We-Chat of via feedback per email. Haar lessen zijn goed voorbereid met aanvullende informatie en achtergronden wat nog interessanter maakt.
再见
 
Datum feedback: 01 juli 2014
Gegeven door: Brigitte
CC002 / Jia Xiaoqin, Utrecht

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 5