Studenten Quotes

Extra motivatie, en snel resultaat!
Ik kom al een jaar of 10 in China voor zaken en heb al vaak een lesboek of iets dergelijks gekocht omdat ik graag zelf met mijn medewerkers en klanten wil kunnen communiceren. Maar na een korte tijd van zelfstudie bleef het daar ook bij. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor een cursus bij CCN. Sinds september 2010 heb ik de lessen gevolgd. Ik heb niet alle lessen kunnen volgen en het tempo is pittig. Maar Jane geeft op een plezierige manier les en probeert je op allerlei manieren te motiveren.
Naast de vele woorden, kom je ook meer te weten over de Chinese cultuur. Onze groep is gevarieerd en de onderlinge band is gezellig en goed, mede door de nevenactiviteiten georganiseerd door Jane.
Ik hoop dat ik in september weer kan beginnen met de 3e cursus.
 
Datum feedback: 02 juli 2011
Gegeven door: Maarten Mooij
CC002, Utrecht
We had a wonderful timeļ¼
Terugkijkend op de eerste twee cursussen ben ik blij voor CCN te hebben gekozen. Ik heb tijd voor studie en er wordt voldoende materiaal aanbeboden om die tijd nuttig te besteden. Toch worden de lessen zelf op ontspannen wijze gegeven. Erg plezierig zo. Ik hoop in de derde cursus, die ik zeker ga volgen, het luisteren en de spreekvaardigheid wat meer te kunnen ontwikkelen.
 
Datum feedback: 28 juni 2011
Gegeven door: Henri stroband
CC002, Utrecht
Beste Jane, Ik wil je bedanken voor de lessen die jij hebt gegeven. Je hebt de lessen met veel passie en bevlogenheid gegeven. De lessen gaf mij een goed inzicht in de taal maar ook de culterele zijde van China. Ik zal zeker bij vrienden en zaken relaties CCN aanbevelen als stuk leidraad voor China. En persoonlijk kijk ik er naar uit als ik in Hongkong en Beijing rondloop, dan zal mijn gedachte zeker uitgaan na al de lessen die ik hebt gevolgd bij CCN.
 
Datum feedback: 20 januari 2010
Gegeven door: .
Les bij CCN bevalt me erg prima.
Ik volg nu al 3 semesters les bij CCN en het bevalt me nog steeds erg prima. Ondanks dat ik totaal niet goed ben in talen, gaat de Chinese taal me aardig goed af. Dit is voornamelijk te danken aan de uitleg, het geduld en enthousiasme van de leraressen. Ik heb ook gelijktijdig de cursus "luisteren en spreken training" gevolgd. Hierdoor is mijn uitspraak sterk verbeterd en heb ik nu een aardig woordenschat waar ik in de praktijk veel aan heb. Persoonlijk vind ik dit een zeer goede aanvulling op de lessen die ik volg. Wat ik erg leuk vind is dat we af en toe samen met de klas / school ergens heen gaan. Zo komt de gehele school samen met chinees O&N en is men onlangs naar China Lights in Emmen geweest. Al met al is CCN zeker een aanrader als je van plan bent om de Chinese taal te willen leren!
 
Datum feedback: 09 januari 2010
Gegeven door: Jerry
Les van Xiao Li
Wekelijks heb ik chinese les van Xiao Li Dong en elke week kijk ik er weer naar uit! Zij heeft een fijne benadering en zorgt ervoor dat je plezier houdt in de studie en snel vooruitgang boekt. Het niveau is hoog en daardoor een uitdaging, maar met de plezierige lessen en goede groep is alles goed te doen. Mijn bezoeken aan China worden een stuk leuker als je er veel van begrijpt! Chinese College kan ik echt aan iedereen aanraden!
 
Datum feedback: 13 december 2009
Gegeven door: .

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 4 van 5