Studenten Quotes

Les bij CCN bevalt me erg prima.
Ik volg nu al 3 semesters les bij CCN en het bevalt me nog steeds erg prima. Ondanks dat ik totaal niet goed ben in talen, gaat de Chinese taal me aardig goed af. Dit is voornamelijk te danken aan de uitleg, het geduld en enthousiasme van de leraressen. Ik heb ook gelijktijdig de cursus "luisteren en spreken training" gevolgd. Hierdoor is mijn uitspraak sterk verbeterd en heb ik nu een aardig woordenschat waar ik in de praktijk veel aan heb. Persoonlijk vind ik dit een zeer goede aanvulling op de lessen die ik volg. Wat ik erg leuk vind is dat we af en toe samen met de klas / school ergens heen gaan. Zo komt de gehele school samen met chinees O&N en is men onlangs naar China Lights in Emmen geweest. Al met al is CCN zeker een aanrader als je van plan bent om de Chinese taal te willen leren!
 
Datum feedback: 09 januari 2010
Gegeven door: Jerry
Les van Xiao Li
Wekelijks heb ik chinese les van Xiao Li Dong en elke week kijk ik er weer naar uit! Zij heeft een fijne benadering en zorgt ervoor dat je plezier houdt in de studie en snel vooruitgang boekt. Het niveau is hoog en daardoor een uitdaging, maar met de plezierige lessen en goede groep is alles goed te doen. Mijn bezoeken aan China worden een stuk leuker als je er veel van begrijpt! Chinese College kan ik echt aan iedereen aanraden!
 
Datum feedback: 13 december 2009
Gegeven door: .
Goede les in Almere
Ik wist niet dat ik al zoveel karakters op het bord herken, terwijl maar 3 maanden Chinese les bij de Chinese College Almere volg. De lerares is heel geduldig en probeert iedereen in de klas mee te trekken. Alle leerlingen krijgen de kans om te oefenen en niemand kan achterin stiekem een dutje doen. Ik heb veel taalcursussen gehad, maar zij is de beste docent die ik tot nu toe gezien heb.
 
Datum feedback: 19 december 2008
Gegeven door: .
Aanrader
Ik dank Chinese College voor het toegankelijk maken van deze bijzondere taal.

Chinees is niet gemakkelijk, maar het is best te leren. Ik had gedacht dat het lezen van de karakters veel moeilijker zou zijn dan het in werkelijkheid is. Elk karakter heeft zijn eigen karakter, zogezegd, en het is leuk om ze te leren kennen. Ik MSN dagelijks met Chinezen in China en doe dat bij sommigen nu voor 100% in het Chinees, in de karakters, op mijn eigen computer. Dat had ik een jaar geleden voor onmogelijk gehouden.

Ik ben blij dat op deze school een normaal tempo wordt gevolgd: zo leert de student snel. Met wekelijks 2 uur les en 3 à 4 uur thuisstudie kom je al snel een heel eind.

Kortom, Chinese College Utrecht is een aanrader.
 
Datum feedback: 02 april 2008
Gegeven door: Ivo Romein
Utrecht
Beste Jane,

Nogmaals hartelijke dank voor de prettige manier waarop je in het afgelopen semester les hebt gegeven. Je deed het ook op een heel open en charmante wijze. Met je lesaanpak heb je een stevige uitvalsbasis gecreëerd voor mijn verdere studie van de Chinese taal. Kennis van een taal is meestal het beste paspoort om toegang te krijgen tot een cultuur. En in dit geval betreft het de Chinese cultuur, één van de meest bijzondere culturen van de wereld! Bedankt voor het enthousiasme waarmee je je kennis hebt overgedragen.

Met een hartelijke groet,
Maarten Kibbeling
 
Datum feedback: 02 april 2008
Gegeven door: Maarten Kibbeling
CC002, Utrecht

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 4 van 5