Studenten Quotes

Goede les in Almere
Ik wist niet dat ik al zoveel karakters op het bord herken, terwijl maar 3 maanden Chinese les bij de Chinese College Almere volg. De lerares is heel geduldig en probeert iedereen in de klas mee te trekken. Alle leerlingen krijgen de kans om te oefenen en niemand kan achterin stiekem een dutje doen. Ik heb veel taalcursussen gehad, maar zij is de beste docent die ik tot nu toe gezien heb.
 
Datum feedback: 19 december 2008
Gegeven door: .
Aanrader
Ik dank Chinese College voor het toegankelijk maken van deze bijzondere taal.

Chinees is niet gemakkelijk, maar het is best te leren. Ik had gedacht dat het lezen van de karakters veel moeilijker zou zijn dan het in werkelijkheid is. Elk karakter heeft zijn eigen karakter, zogezegd, en het is leuk om ze te leren kennen. Ik MSN dagelijks met Chinezen in China en doe dat bij sommigen nu voor 100% in het Chinees, in de karakters, op mijn eigen computer. Dat had ik een jaar geleden voor onmogelijk gehouden.

Ik ben blij dat op deze school een normaal tempo wordt gevolgd: zo leert de student snel. Met wekelijks 2 uur les en 3 à 4 uur thuisstudie kom je al snel een heel eind.

Kortom, Chinese College Utrecht is een aanrader.
 
Datum feedback: 02 april 2008
Gegeven door: Ivo Romein
Utrecht
Beste Jane,

Nogmaals hartelijke dank voor de prettige manier waarop je in het afgelopen semester les hebt gegeven. Je deed het ook op een heel open en charmante wijze. Met je lesaanpak heb je een stevige uitvalsbasis gecreëerd voor mijn verdere studie van de Chinese taal. Kennis van een taal is meestal het beste paspoort om toegang te krijgen tot een cultuur. En in dit geval betreft het de Chinese cultuur, één van de meest bijzondere culturen van de wereld! Bedankt voor het enthousiasme waarmee je je kennis hebt overgedragen.

Met een hartelijke groet,
Maarten Kibbeling
 
Datum feedback: 02 april 2008
Gegeven door: Maarten Kibbeling
CC002, Utrecht
Dit had ik nooit verwacht
Ik heb nu één jaar de Chinese les op CCN gevolgd en ik kan al een kleine spreekbeurt in het Chinees houden!! Ik dacht dat Chinees veel te moeilijk zou zijn om te leren, maar hier geven ze op een hele enthousiaste manier les. De lessen zijn ook zo flexibel dat wij ook dingen kunnen vragen die op dat moment voor ons interessant zijn, bijvoorbeeld omdat je net een Chinese film hebt gezien. Daardoor dwalen we soms wel eens van de lesstof af, maar doordat je dingen leert die je interesseert, pik je alles veel makkelijker op. Ik ga komend seizoen gewoon weer verder met de lessen. Als ik dan volgend jaar naar China op vakantie ga, kan ik het mooi in de praktijk brengen.
 
Datum feedback: 30 maart 2008
Gegeven door: Hans

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 5 van 5