De Chinese taal is een belangrijke wereldtaal. In Nederland groeit de belangstelling voor de Chinese taal door professionele behoeften of persoonlijke interesse. In het zakelijk verkeer, in de toeristische bestemmingen, op sportgebied is het Chinees sterk in opkomst en je zult de taal steeds vaker tegenkomen. Chinees leren is een van de beste en leukste investeringen die je in je leven kunt doen.Onze cursussen Chinees zijn bestemd voor iedereen die de Chinese taal snel en op praktische wijze wil leren verstaan, spreken en lezen.

We bieden Chinese cursussen aan op alle niveaus door hooggekwalificeerde en ervaren Chinese leerkrachten. Onze schoolsemesters beginnen elk jaar in september en februari in Almere, Amsterdam, en Utrecht. Je leert de grondbeginselen van het Mandarijn oftewel Peking-Chinees. Dat is de taal die ook op Chinese scholen wordt onderwezen. Met onze cursus leer je niet alleen Chinees spreken en verstaan, maar ook 300-1000 Chinese karakters te herkennen, die essentieel zijn om bijvoorbeeld opschriften, internetpagina's, krantenkoppen, uithangborden, of korte brieven te kunnen lezen.

Het Chinees is een toon- oftewel klanktaal. Daardoor kan hetzelfde woord iets totaal anders betekenen als je het op een andere toonhoogte uitspreekt. In de cursus wordt aan deze bijzonderheid extra aandacht besteed. Naast de lesuren kun je beschikken over cursusmateriaal in de vorm van boeken en cd’s, zodat je gemakkelijk en effectief thuis kunt naspreken en leren luisteren.

Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. De CCN kan je aan het einde van je studieperiode voorzien van een getuigschrift. Dit document is beschikbaar in het Engels en Chinees en geeft je studie-uren aan de CCN weer, evenals het gebruikte studiemateriaal en de behaalde cijfers.

Lentesemester start in februari 2016!   Online Inschrijven begint vanaf nu!

Almere:       woensdag 19:30-21:00, Lokaal R26, Stad Baken College

                   Eerste les:  10 februari 2016

Amsterdam: Eerste les: 10/11 februari 2016,

                   Groep CC101- Lokaal 0G.11;    Groep CC102- Lokaal 0G13;

                   Groep CC201- Lokaal 0G23;     Groep CC202- Lokaal 0G25

                  Groep CK 401- Lokaal 0G10

                 

Utrecht:        Informatieavond: 9 februari, dinsdag 19:30-21:30  Lokaal A010, Leidsche Rijn College

                   Eerste les:  16 februari 2016

 

Kijk onder Cursussen naar ons aanbod, Na de eerste 2 weken, kunnen de cursisten de gemiste les inhalen bij de andere groep of locatie. 

Inschrijven kan online via het inschrijfformulier.

Chinees voor kinderen, op iedere zaterdag van 10:00 - 13:00 uur in Utrecht, Amsterdam en 9:30-12:30 uur in Almere,
zie www.chineesvoorkinderen.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

De tijd in: