De Chinese taal is een belangrijke wereldtaal. In Nederland groeit de belangstelling voor de Chinese taal door professionele behoeften of persoonlijke interesse. In het zakelijk verkeer, in de toeristische bestemmingen, op sportgebied is het Chinees sterk in opkomst en je zult de taal steeds vaker tegenkomen. Chinees leren is een van de beste en leukste investeringen die je in je leven kunt doen.Onze cursussen Chinees zijn bestemd voor iedereen die de Chinese taal snel en op praktische wijze wil leren verstaan, spreken en lezen.

We bieden Chinese cursussen aan op alle niveaus door hooggekwalificeerde en ervaren Chinese leerkrachten. Onze schoolsemesters beginnen elk jaar in september en februari in Almere, Amsterdam, en Utrecht. Je leert de grondbeginselen van het Mandarijn oftewel Peking-Chinees. Dat is de taal die ook op Chinese scholen wordt onderwezen. Met onze cursus leer je niet alleen Chinees spreken en verstaan, maar ook 300-1000 Chinese karakters te herkennen, die essentieel zijn om bijvoorbeeld opschriften, internetpagina's, krantenkoppen, uithangborden, of korte brieven te kunnen lezen.

Het Chinees is een toon- oftewel klanktaal. Daardoor kan hetzelfde woord iets totaal anders betekenen als je het op een andere toonhoogte uitspreekt. In de cursus wordt aan deze bijzonderheid extra aandacht besteed. Naast de lesuren kun je beschikken over cursusmateriaal in de vorm van boeken en cd’s, zodat je gemakkelijk en effectief thuis kunt naspreken en leren luisteren.

Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. De CCN kan je aan het einde van je studieperiode voorzien van een getuigschrift. Dit document is beschikbaar in het Engels en Chinees en geeft je studie-uren aan de CCN weer, evenals het gebruikte studiemateriaal en de behaalde cijfers.

Herfstsemester start in september 2015!  Online Inschrijven begint vanaf 1 juni, 2015

Utrecht:        Informatieavond: 8 september 2015, dinsdag 19:30-21:30  Lokaal A010, Leidsche Rijn College

                    UTR- Groep CC001, nog 4 plaatsen
                    Eerste les:   15 september 2015 

Almere:         Informatieavond: 9 september 2015, woensdag 19:30-21:00, Lokaal A26, Stad Baken College
                    Eerste les:  16 september 2015

Amsterdam:  Informatieavond: 10 september 2015, donderdag 19:30-21:30, Lokaal 09A06, VU

                  De groep CC001 & 002 donderdagavond zijn al vol! We starten nog een groep CC001

                  en CC002 op woensdagavond.

                  Na de eerste les, kunnen de cursisten de gemiste les inhalen bij de andere groep. 

                  Eerste les: 16/17 september 2015

 

Kijk onder Cursussen naar ons aanbod,

Inschrijven kan online via het inschrijfformulier.

Chinees voor kinderen, op iedere zaterdag van 10:00 - 13:00 uur in Utrecht, Amsterdam en 9:30-12:30 uur in Almere,
zie www.chineesvoorkinderen.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

De tijd in: