De Chinese taal is een belangrijke wereldtaal. In Nederland groeit de belangstelling voor de Chinese taal door professionele behoeften of persoonlijke interesse. In het zakelijk verkeer, in de toeristische bestemmingen, op sportgebied is het Chinees sterk in opkomst en je zult de taal steeds vaker tegenkomen. Chinees leren is een van de beste en leukste investeringen die je in je leven kunt doen.Onze cursussen Chinees zijn bestemd voor iedereen die de Chinese taal snel en op praktische wijze wil leren verstaan, spreken en lezen.

We bieden Chinese cursussen aan op alle niveaus door hooggekwalificeerde en ervaren Chinese leerkrachten. Onze schoolsemesters beginnen elk jaar in september en februari in Almere, Amsterdam, en Utrecht. Je leert de grondbeginselen van het Mandarijn oftewel Peking-Chinees. Dat is de taal die ook op Chinese scholen wordt onderwezen. Met onze cursus leer je niet alleen Chinees spreken en verstaan, maar ook 300-1000 Chinese karakters te herkennen, die essentieel zijn om bijvoorbeeld opschriften, internetpagina's, krantenkoppen, uithangborden, of korte brieven te kunnen lezen.

Het Chinees is een toon- oftewel klanktaal. Daardoor kan hetzelfde woord iets totaal anders betekenen als je het op een andere toonhoogte uitspreekt. In de cursus wordt aan deze bijzonderheid extra aandacht besteed. Naast de lesuren kun je beschikken over cursusmateriaal in de vorm van boeken en cd’s, zodat je gemakkelijk en effectief thuis kunt naspreken en leren luisteren.

Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. De CCN kan je aan het einde van je studieperiode voorzien van een getuigschrift. Dit document is beschikbaar in het Engels en Chinees en geeft je studie-uren aan de CCN weer, evenals het gebruikte studiemateriaal en de behaalde cijfers.

Online Inschrijven voor najaar semester 2018-2019 is gestart!

Open dagen:

Kom ook langs op onze open dagen om kennis te maken en zelf het leren van Chinees te ervaren.
Ook is Chinese Boeken Nederland aanwezig om de leerboeken te presenteren.

Utrecht:

  Dinsdag 28 augustus - 19:00-21:00, Lokaal A010
Maartvlinder 1 - 3544 DA  Utrecht (Leidsche Rijn College)
    Eerste les begint op 11 september 2018
Almere:

  Woensdag 29 augustus - 19:00-21:00, Lokaal O16, eerste etage
Rooseveltweg 5 - 1314 SJ  Almere (Bakenstad College)
    Eerste les begint op 12 september 2018
Amsterdam:

  Donderdag 30 augustus - 19:00-21:00, Lokaal HG.0G11
Boelelaan 1105 - 1081 HV  Amsterdam (Vrije Universiteit)
    Eerste les begint op 13 september 2018

klik op het rooster 2018.09-2019.01 voor cursussen op alle locaties.

Kijk onder Cursussen naar ons volledige aanbod.

Inschrijven kan online via het inschrijfformulier.

 

Chinees voor kinderen, op iedere zaterdag van 10:00 - 13:00 uur in Utrecht, Amsterdam en Almere, zie www.chineesvoorkinderen.nl