Chinese College Nederland (CCN) is een professioneel taalinstituut voor Chinees taalonderwijs. Alle leermaterialen en het leerprogramma zijn geïmporteerd van de Beijing Language & Culture University. Onze doelgroep bestaat uit serieuze taalleerlingen die Mandarijn-Chinees willen leren of hun taalvaardigheid willen verdiepen.

CCN is in 2006 opgericht, begonnen met 2 groepen en 15 leerlingen in Utrecht. Nu bieden we Chinese taalles in 3 plaatsen met 12 groepen op de niveaus 1 t/m 6. CCN beschikt hiervoor over hoogopgeleide leerkrachten. Naast reguliere groepsles en les op maat organiseren we ieder jaar ook cultuurseminars en diverse schoolactiviteiten, zoals een bezoek aan de tentoonstelling van het terracottaleger in Assen, het China Festival of Lights en -- met Chinees Nieuwjaar -- dimsum eten met karaoke.

CCN beschikt over een uitgebreid netwerk in de universiteiten van China, het Confuciusinstituut, sinologen en Chinese bedrijven. Ieder jaar bemiddelt CCN voor haar studenten om in april een studiereis van 2 weken in Beijing te volgen. De studenten volgen daar intensieve lessen en doen daarnaast ook veel actuele ervaring in het dagelijkse leven op, zoals echt Chinees eten, fietsen door de straten van Beijing, winkelen en het bezoeken van bezienswaardigheden in en rond de hoofdstad van China.

CCN zendt haar docenten ook naar Nederlandse basis- en middelbare scholen om Chinese les aan kinderen en jongeren te geven. CCN geeft ook zakelijke trainingen aan bedrijven.

CCN is in staat om hoge kwaliteit tolk- en vertaaldiensten te kunnen bieden dankzij onze docenten die gerechtstolk Nederlands-Chinees, gediplomeerd vertaler en tolk Engels-Chinees-Nederlands zijn. Wij kunnen uw brochure, televisie-ondertiteling, reclame, bedrijfspresentatie of uw website voor u vertalen en technisch realiseren voor de Chinese markt. Door onze kennis en toewijding krijgt u een perfecte Chinese taalversie. 

Klik hier voor een terugblik op 5 jaar CCN.


Gefeliciteerd!
Ons 5 jaar jubilieum feest is met groot succes verlopen! kijk hier voor een video http://www.youtube.com/watch?v=IvACtzCh728